Yusufeli Halk Eğitim Merkezi’nde Dönem Sonu Kapanış Sergisi Düzenlendi.

Yusufeli Halk Eğitim Merkezi’nde Dönem Sonu Kapanış Sergisi Düzenlendi.

Bu haber 34213 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yusufeli Halk Eğitim Merkezi bünyesinde, usta öğreticiler gözetiminde kursiyerlerle birlikte hazırlanan el işi ürünler ve yöresel materyaller 2 Haziran Perşembe günü düzenlenen program ile sergilendi.

Programda Usta Öğreticilere ve özel eğitim öğrencilerine katılım belgeleri verildi. Akabinde halk oyunları gösterisi ile Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan sergi’nin açılışı yapıldı. Sergi alanında yapılan ürünleri katılımcılar büyük bir dikkatle inceledi ve nasıl yapıldıkları hakkında usta öğreticilerden bilgi aldılar. Sergi sonrasında Zübeyda Hanım Anaokulu öğrencilerinden oluşan bir ekip geri dönüşüm temalı bir defile sergilediler.

Bir dönem boyunca usta öğreticiler eşliğinde hazırlanan el emeği eserlerin sergilendiği organizasyona katılan Yusufeli Belediye Başkanı Aytekin;”Bir dönem boyunca el emeklerini dökerek ilmek ilmek işledikleri böylesine güzel çalışmaları ortaya çıkartan tüm kursiyerlerimize ve onlara destek olarak güzel ürünler ortaya çıkartmalarına vesile olan usta öğreticiler ile kurum yetkililerine teşekkür ediyorum.”dedi.

Düzenlenen etkinliğe; Yusufeli Kaymakamı Hüseyin Kaptan, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, MHP Yusufeli İlçe Başkanı Hüseyin Çakaloğlu, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Sarıkaya, DP Yusufeli İlçe Başkanı Ahmet Keleş, Yusufeli Milli Eğitim İlçe Müdürü Ebubekir Alp, Yusufeli Halk Eğitim Müdürü Selim Sılacı, Yusufeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Kırbıyık ile vatandaşlar katıldı.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1