ARTVİNLİ BÜROKRATLAR Recai Delibaşoğlu

ARTVİNLİ BÜROKRATLAR Recai Delibaşoğlu "Eczacı, İBB Anap Grup Başkan Vekili, Bürokrat"

Bu haber 25082 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Recai Delibaşoğlu 1949 Artvin Doğumludur. Eczacılık Fakültesi Mezunudur.  

Bakırköyde CHP 3.Sıradan Belediye Meclis üyesi olan Recai Delibaşıoğlu 31 Mart 2019 seçimlerinde "Halkçı Belediyecilik" sloganıyla vatandaş teması sağladı ve günün meselelerini halkla paylaştı. Yapmış olduğu çalışmalarda 21.Yüzyıl Türkiye'sinde İstanbulâ layık dürüst, vizyoner ve çalışkan ve belediyecilik modellerini anlattı.

Siyasette uzun yıllar bulunan Delibaşoğlu bir okadar da siyasetten uzak durarak seçim aşamasında eski ANAP Milletvekillerini biraraya getirmeyi sağladı. İlçe başkanları ve belediye başkanlarıyla komite oluşturdu. Recai Delibaşoğlu Ekrem İmamoğlu'nun başkan adaylığı sürecinde "Hiç Kimseyi Ötekileştirmeyen" belediyecilik modelini benimseyerek CHP'ye destek vermenin kendisi için bir yurttaşlık görevi olduğu düşüncesinden yola çıkarak siyasete geri dönüş yaptı. 

Delibaşoğlu, Artvinliler Hizmet Başkanlığı görevinde bulundu. Vamanın BelediyeBaşkanı olan Bedrettin Dalan'ın danışmanı olan Recai Delibaşoğlu Sivil toplum örgütlerinde ve vakıflarda yönetim kurulundadır. Daha önce İBB ANAP Grup Başkan Vekilliği yapmıştır. Halen TÜRSAB’ta görev yapmaktadır.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1