ARTVİNDEN YETİŞENLER  Doç.Dr. Serkan Yazgan “Göğüs Hastalıkları Uzmanı”

ARTVİNDEN YETİŞENLER Doç.Dr. Serkan Yazgan “Göğüs Hastalıkları Uzmanı”

Bu haber 19284 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Doçent Doktor Serkan Yazgan Artvin’lidir. İlk, Orta ve Lise Öğreniminin Ardından Yüksek Öğrenimini Tıp Fakültesi’nde tamamladı.

Dr. Serkan Yazgan 1996 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Lisansını tamamladı. 1996-1997 arası Zonguldak Sivriler Sağlık Ocağı’nda Pratisyen Doktor, 1997-1998 arası Bursa Büyükorhan Sağlık Merkezi’nde Pratisyen Doktor, 1998-2003 arası İzmir Dr. Suat Selen Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğt.Araştırma Hastanesi’nde Asistan Doktor, 2005-2013 arası Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Uzman Doktor, 2013 yılından bu yana da Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Suat Seren Göğüs Hast. ve Göğüs Cerr. SUAM’da Uzman Doktor olarak görev yapıyor. 

Dr.Yazgan çalıştığı hastanede diğer doktor arkadaşlarıyla birlikte korona virüslü hastalara müdahale sırasında sağlık çalışanlarına virüsün bulaşma riskini azaltan bir filtre gerçekleştirdi. Böylece 7 ay süresince sistemi kullanan hiçbir sağlık çalışanında virüse rastlanmadı. 

Serkan Yazgan’ın uzmanlık alanları arasında; Akciğer kanseri cerrahisi, Videotorakoskopik göğüs cerrahisi (VATS), Bronkoplastik yöntemler, Girişimsel tanı yöntemleri, Akciğer kistleri, Bronşektazi, Pnömotoraks, göğüs duvarı ve mediasten tümörleri ve kistleri,Sempatikotomi (ellerde aşırı terleme) tedaviler bulunmaktadır.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1