ARTVİN’DEN YETİŞENLER Talat Alkan “Atlet, Sporcu

ARTVİN’DEN YETİŞENLER Talat Alkan “Atlet, Sporcu"

Bu haber 12539 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Atlet, Sporcumuz Alkan her katıldığı yarışmada Artvin’i başarıyla temsil ediyor. Kendisi hiçbir takviye almadan organik sporculardan biri

Talat Alkan, şu anda Artvin’in en iyi maratoncuları içinde ilk sırada yer alıyor. 52 yaşında Türkiye’deki tüm koşullara katılmaya çabalıyor, gayret gösteriyor. Onun çok büyük hayalleri ve hedefi var. 

Talat Alkan ise kıt ve zor imkânlarla koşu antrenmanları yapıyor. Alkan, sırtında Artvin belediyesi yazan formayla koşuyor. Kendi kategorisinde hiçbir takviye, enerji gibi hiçbir kimyasalları almamış, organik maratoncu. Talat Alkan’da kendi kategorisinde Artvin’i Türkiye’ye, Türkiye’yi de Dünyaya tanıtabilecek inanca, heyecana sahip bir Artvinlidir.

Atletimiz Alkan; “Türkiye’de enerji içeceği bile içmeyen organik sporcu belki de tek benim. Yeterli beslenemiyorum. Tamamen kulübümüzün imkanları ölçüsünde, çalıştığım Koliva Otel’in patronlarının bana verdikleri imkanlarla çalışıyorum. Gönlümde Artvin'e 1'incilik kupasını getirmek var. Ben bunu mutlaka başaracağım. 1'incilik kürsüsüne çıkarabilirsem dünyanın en mutlu insanı ben olacağım. Çünkü Artvin madem en iyisine layık orası da kürsünün birinciliğinde yer almaktır” açıklamasında bulundu.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1