ARTVİNLİ SANATÇILAR İbrahim Özbayrak “Ses Sanatçısı, Müzisyen”

ARTVİNLİ SANATÇILAR İbrahim Özbayrak “Ses Sanatçısı, Müzisyen”

Bu haber 34401 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkü ve deyişlerinde Artvin ezgilerini dile getirir. Kendine has sesiyle dinleyenleri mest eder geçirir. Ata Barı’nı içten gelen coşkularla söyler. Müziğinin nağmeleriyle neşe katar. Orkestrasına coşku verir.İnsanı adeta yerinden hoplatır İbrahim Özbayrak

İbrahim Özbayrak kardeşimiz Artvin’de yıllardır müzik çalışmalarına adını altın harflerle yazdırmış isimlerden biridir. İçindeki müzik ruhunu herkese ve her kitleye duyurmayı başarmış bir müzisyenimizdir. Müzik sevgisini halkına aşılamak için onları her fırsatta enstrümanlarla buluşturmayı başarmış bir kişiliktir. 

Bununla da yetinmeyen Özbayrak Artvin Merkez Sabit Osman Avcı Hürriyet Caddesi’nde açtığı müzik evinde Artvin’in müzik kültürünü, kültürel miras olan türküleri ve ezgilerini yöre halkımıza öğretiyor, bu kültürü yaşatmak adına onlara dersler veriyor. İbrahim Özbayrak’ın en büyük idollerinden birisi de sanatçılığın sadece kendisinde kalmamasını amaçlayarak Artvin’e ve Türkiye’ye sesini duyuran sanatçıları yetiştirmek. Özbayrak kendi alanında iyi sesler ve kabiliyetler olduğunu, bunları bizzat eğiterek ileri nesillere taşıyacağını belirtmeden geçemiyor. 

Özbayrak bütün bunların yanı sıra çok yönlü bir müzisyen ve kişiliğiyle biliniyor. Sadece ses eğitimi vermekle kalmayıp açtığı müzik evinde gelen öğrencilerine enstrüman dersleri de veriyor.Artvin halkı kültür, sanat alanlarında kendilerine bu tarz bir işletme ortaya getirdiği için son derece memnun, şükran ve teşekkürlerini sunmaktan kendilerini alamıyorlar.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1