Artvin Etkinliklerimiz Devam Ediyor!

Artvin Etkinliklerimiz Devam Ediyor!

Bu haber 33909 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Artvinli İşletmeler, Ticari Kuruluşlar, Sanayiciler İçin Kurtuluş Yıldönümüne Özel “İndirimli Reklam Kampanyası” Başlattık.

Türkiye Dünya Medya Gurubu çatısı altında çıkarılmakta olan “Perakende İş Dünyası”, ”Türkiye Artvinliler Gazetesi”, ”Karadeniz Kültür Gazetesi”, ”Türkiye Sanayi Gazetesi”, “Türkiye Şehir Gazetesi”,”Gıda Habercisi”, ”Trakya Yaşam Gazetesi nde Firmalarınızın Banner Reklamlarının yanı sıra, Firma Tanıtımları, Haber ve Ropörtaj vb. çalışmalarınızı yayınlayarak siz firmalarımızı daha etkin, daha tanınabilir reklamlarla önce bölgenize, tüm Türkiye’ye ve Dünya arenalarına götürüyoruz. Üstelik sınırsız haber ve tanıtım desteğiyle bu çalışmalarımızı pekiştiriyoruz.

Bu gazetelerimize üye girişi ve abonelik ücretsiz olup her gün güncel haber ve gelişmeleri takip edebilecek ve bilgi sahibi olma imkânını elde edebileceksiniz. Firma reklamlarınız sadece gazetelerimizde yayınlamakla kalmayacak olup Facebook Grup sayfası, İnstagram sayfalarımızdaki sizleri , firmanız ürünlerini bu mecralarda tanıtma desteği sağlanıyor.

Bu birlik ve beraberlikten doğan güç ve kuvvetle ticaret arenalarına firmalarınızı reklam yapma, olumlu ticari işbirliği oluşturmaya davet ediyor, Artvin’in Kurtuluşunun 100.yıldönümü dolayısıyla tüm Artvinli hemşerilerimizin, Artvinli İşletmecilerimizin, Artvinli İşadamlarımızın Kurtuluş Günü’nü kutluyoruz

Saygılarımızla

Artvin Kültür Turizm Evi

Türkiye Dünya Medya Gurubu

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1