ARAMIZDAN AYRILANLAR  Talat Aydın “Eski Orman-İş Bölge Başkanı, Artvin Esnafı”

ARAMIZDAN AYRILANLAR Talat Aydın “Eski Orman-İş Bölge Başkanı, Artvin Esnafı”

Bu haber 10550 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Artvin’in tanınmış esnaflarından eski Orman-İş Bölge Başkanı Talat Aydın Vefat Etti.

Artvin’in sayılan ve sevilen esnaflarından Talat Aydın´ın vefatı tüm Artvin’i üzüntüye boğdu. Babasının ölümüyle ilgili olarak açıklamada bulunan oğlu Atilla Aydın, babasıyla birlikte ve ailesiyle ağır koronavirüs geçirdiklerini, hastanede tedavi gördüklerini ve babasının kalp kapakçığının bu tedavi aşamasında zarar gördüğünü belirtti. Atilla Aydın babasının Ankara’da başarılı bir kalp ameliyatı geçirdiğini yoğun bakımdan normal servise alındığını ifadede bulunarak vefat öncesi telefonla görüştüklerini ve daha sonra ani vefat haberinin geldiğini üzüntüyle açıkladı.

Atilla Aydın babasının vefatından ötürü tüm Artvinli dostlarının bu acı günde arayıp acılarını paylaştıklarını ifade ederek Talat Aydın’ın cenazesinin Tütüncüler Köyü’nde toprağa verildiğini söyledi. 

Talat Aydın, uzun yıllar Öz-Orman-İş Bölge Başkanlığı yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Aydın . Artvin’de sevilen, saygın bir insandı. Ölümü Artvin´de büyük üzüntü yarattı. Talat Aydın 62 yaşında hayata veda etti.

TDM MEDYA GRUBU,Türkiye Artvinliler Gazetesi, Artvin Kültür Turizm Evi olark Aydın ailesine sevdikleri ve dostlarına başsağlığı dileklerinde bulunuyoruz. Mekânı cennet, ruhu şad olsun. Allah rahmet eylesin.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1