İÇİMİZDEN BİRİ İbrahim Arslan “Siyasetçi, Tüccar, İş İnsanı”

İÇİMİZDEN BİRİ İbrahim Arslan “Siyasetçi, Tüccar, İş İnsanı”

Bu haber 16253 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

İbrahim Arslan 1964 yılında Yusufeli İlçesinin Balcılı Köyü’nde dünyaya geldi. Arslan ailesiyle birlikte 3 yaşında iken Amasya’ya taşındı. Okula Amasya’da başladı.

İbrahim Arslan öğrenimini sırasıyla Amasya Mehmet Varinli İlkokulu, Mehmet Varinli Ortaokulu ve Amasya Ticaret Lisesi’nde tamamladı. Yükseköğrenimini 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümünü okuyarak tamamladı. 

1991 yılında Bursa’nın Gürsu İlçesi’ne taşındı. Burada özel bir şirketin finansman alanında işe başladı. Aynı şirkette İnsan Kaynakları Bölümü’nde yöneticilik yaptı. Çalıştığı yıllarda bir yandan da siyaset ile iç içe olmuş, 2001 yılında AK Parti Gürsu İlçe Kurucu Başkan Yardımcısı görevinde bulundu. 2004-2011 yılları arasında 2 dönem AK Parti Gürsu İlçe Başkanı görevini yürüttü. 2014 ve 2019 seçimlerinde Belediye Başkan Adaylığı başvurusu yaptı. 

Arslan halen Bursa Büyükşehir ve Gürsu ilçe belediyesi meclis üyelikleri görevine devam ediyor. Daha önceleri Bursa Büyükşehir Belediyesi Burbak A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği ve Gürsu Kent Konseyi başkanlığı yapmıştır. Bursa Büyükşehir Belediyesi encümenliğinde Eğitim, Kültür ve Gençlik Komisyonlarında üyelik, Gürsu Belediyesi’nde AK Parti Grup sözcülüğü ve çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2018 yılında Gürsu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Mütevelli Heyetinde görevde bulunuyor. İbrahim Arslan halen ticaretle uğraşıyor. İbrahim Arslan evli ve 2 çocuk babasıdır.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1