ARTVİN BÜROKRATLARI İsrafil Soydan “İl İdare Kurulu Müdürü”

ARTVİN BÜROKRATLARI İsrafil Soydan “İl İdare Kurulu Müdürü”

Bu haber 10485 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

İsrafil Soydan 1974 Yılında Artvin’de doğdu. İlkokulu Gazi İlköğretim Okulunda, orta ve lise öğrenimini Artvin İmam Hatip Lisesinde, üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı.

İsrafil Soydan 1974 Artvin doğumludur. İlkokulu Gazi İlköğretim Okulunda, orta ve lise öğrenimini Artvin İmam Hatip Lisesinde, üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamlamıştır.

1997 yılında memuriyete başlayan İsrafil Soydan, 16.12.2020 tarihinde İl İdare Kurulu Müdürlüğüne asaleten atanarak görevine başlamıştır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Görevleri
 
1)4483 Sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin (Atanmışlar ve Seçilmişler dâhil ) işlemiş oldukları suçlardan dolayı Yargılanma iş ve işlemleri. 2)657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak çalışanların işlemiş oldukları suçlardan dolayı Disiplin Suçları iş ve işlemleri. 3) 2547 Sayılı Yüksek Öğretim kanunu uyarınca; Yükseköğretim kuruluş ve kurumlarının 657sayılı Devlet Memurları kanuna tabi memurlarının görevleri dolayısıyla ya da görevlerini yaptıkları sırada işlemiş oldukları suçlarla ilgili iş ve işlemler. 4)5442 sayıl İl İdaresi Kanunu hükümlerince Yeniden Köy, Belediye, İlçe ve İl Kurulması,kaldırılması, yer ve isim değişmesi iş ve işlemleri. 5) 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu hükümlerince Köyler, Bucaklar, Belediyeler, İlçeler ve İller arasındaki sınır ihtilaflarının çözülmesi iş ve işlemleri. 6)5434 ve 5510 Sayılı Kanunlara tabi olarak çalışanlardan emekli olanların bakmakla mükellef oldukları eş ve çocuklarının muhtaçlıklarının araştırılması iş ve işlemleri. 7) 3091 sayılı yasa gereğince Bağa, Bahçeye, yola, suya, mera’ya, İkametgâh’a ve diğer Gayrimenkullere yapılan tecavüzlerin önlenmesi iş ve işlemleri. 8) Köy, Bucak, Belediye, İlçe ve İldeki Alt birimlerin(Mezra-yayla ve diğer yerleşim yerlerinin) hizmet görmesi bakımından yeniden isimlendirerek Bağlı statüsüne çevrilmesi iş ve işlemleri. 9) MEN VE TAHLİYE iş ve işlemleri. 10) Barajların Kurulduktan sonra Baraj Mücavir Alanları içerisinde kalan kamulaştırma Kararları ile ilgili iş ve işlemleri. 11)1111 Sayılı Askerlik Kanunu gereğince iş ve işlemler. 12) Gizli Haritaların saklanması ve kullanılması iş ve işlemleri. 13) 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanunu gereğince verilen iş ve işlemler. 14) 5326 sayılı Kabahatler Kanunu gereğince verilen İdari Para Cezası verilmesi iş ve işlemler. 15) 5490 Sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu gereğince ad ve soyadı değişikliği kararları. 16) 3194 Sayılı İmar Kanunu gereğince verilen iş ve işlemler. 17) Kolluk Gözetim Şikâyet Bürosu iş ve işlemleri.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1