BURSADAKİ ARTVİNLİLER   Nazım Serhatlı “Doktor, Vatan, Hayat Hastaneleri Sahibi”

BURSADAKİ ARTVİNLİLER Nazım Serhatlı “Doktor, Vatan, Hayat Hastaneleri Sahibi”

Bu haber 24678 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Doktor Nazım Serhatlı Artvin’de Dünyaya Geldi. Yükseköğrenimini 1969-1974 Yılları Arasında Tıp Fakültesi’nde Doktor Olarak Tamamladı. 

Nazım Serhatlı tanıdığımız en çalışkan, en üretken ve vefa duygusu en yüksek isimlerden biri. Bursa'ya kurucu olarak Hayat ve Vatan hastanelerini armağan ederek sağlıkta özel sektör yatırımlarının önünü açtı. Anavatan Partisi'nde siyaset yaptığı dönemde kulislerin en etkisi birkaç isminden biriydi. 

Serhatlı aynı zamanda Bursa’da ikamet ediyor. Şehre sağlık sektörünün ilerlemesi açısından 2 adet hastane kazandırmıştır. Yaşanan Pandemi nedeniyle tüm insanlığın zor bir sınavdan geçtiğini, ülke olarak bugüne kadar zorlukların hep birlikte aşıldığını ve bugünlerin de hep beraber atlatılacağını söyledi. 

Nazım Serhatlı,  profesyonel yöneticiliğinin yanında aynı zamanda bir hekim olarak bu sürece yaklaşıyor. Şirketi, tüm çalışanların hem sağlığını hem de işini korumak için her türlü önlemi alıyor. Devletin aldığı ekonomik tedbirler paketinden de yararlanarak bu krizin en kısa sürede ve güçlenerek atlatılacağına inancının tam olduğunu vurguluyor.

Serhatlı Artvin’den her ne kadar uzakta olsa büyük bir aile olduklarını uzak veya yakın olmalarının hiç fark etmediğini, hep beraber olduklarının altını çizdi.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1