ARTVİNDEN YETİŞENLER İlknur Bakır “Fizik Mühendisi”

ARTVİNDEN YETİŞENLER İlknur Bakır “Fizik Mühendisi”

Bu haber 18894 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Fizik Mühendisi İlknur Bakır Artvin kökenlidir. Lise öğreniminin ardından Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliği Bölümü’nden 1990 yılında mezun oldu. 

İlknur Bakır Ankara Kılıçkayalılar Derneğini 2000 yılında hayata geçirdi. Derneğin ilk kurucu üyelerindendir. İlknur Bakır Kılıçkayalılar Derneği olarak özverili çalışarak, Ankara’da Artvin kültürünü yaşattıklarını belirterek Kılıçkaya beldesindeki sorunları Ankara’da çözmek için çalıştıklarını belirtti. Bakır dernekçiliğin iyi bir ekip işi olduğunu vurguladı. Artvinli kadın ve erkekler olarak her etkinlikte rol aldıklarının altını çizdi. 

İlknur Bakır Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliği Bölümü’nden 1990 yılında mezun oldu.  Aynı üniversitede 2011-2013 yılları arasında ‘Sosyolojide İnsan İlişkileri’ konusunda yüksek lisansını tamamladı. 2016 yılında Ankara Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü’nde doktora yaptı. 2012 yılından bu yana Ankara Adliyesi’nde bilirkişi, 1995 yılından bu yana Makine Kimya Enstitüsü Kurumu’nda baş mühendis olarak görevde bulunuyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1