İŞ ADAMLARIMIZ Erdinç Altun “Dinç Gümrük Müşavirliği Yön. Kurulu. Başkanı”

İŞ ADAMLARIMIZ Erdinç Altun “Dinç Gümrük Müşavirliği Yön. Kurulu. Başkanı”

Bu haber 13971 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Erdinç Altun Artvin Şavşat’ta Dünyaya Geldi. İş hayatında başarılarla dolu kariyerinde Dinç Gümrük Müşavirliği’ni kurdu şu anda bu şirketin yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyor.

Altun ilk ve orta öğreniminden sonra Şavşat Lisesi’ni bitirdi. Altun iş hayatında çeşitli sektör firmalarında çalıştı. Mesleki kariyerinde oldukça başarılı çalışmalara imza attı. Altun gümrük müşavirliği alanında bilinen oldukça başarılı iş adamlarımızdan biridir. Erdinç Altun gerçek bir Artvin sevdalısı olarak bilinir. 

Altun iş hayatında 1988-1989 yılları arasında “Frito Lay” şirketinde satış ve tahsilat departmanında çalışmış, 1999 yılında “GİMA A.Ş”nin Bakırköy Şubesinde görevde bulunmuş, 2000 yılında “SONPA A.Ş” de pazarlama ve satış bölümünü yönetmiş, 2001 yılında “Ugm Gümrük Müşavirliği”nde şube müdürü olarak sektörde hizmet vermiş, Bursa “Çağdaş Artvinliler Derneği Üyesi” görevlerinde bulunmuş, 2015 yılında “ART-KAF FEDERASYONU” nda Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 

Erdinç Altun 2013 yılında “BUSBİAD BURSA SERBEST BÖLGE SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ” nin yönetim kurulu üyesi ve gümrük mevzuatı komisyon başkanı olarak çalışmıştır. 2014 yılında “DLK GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ” firmasında yönetici olarak bu görevi sürdürdü. 

Dinçer Altun 2016 yılında “DİNÇ GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ” ticari unvanıyla kendi şirketini kurarak 6 yıldan bu yana hizmet vermektedir.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1