ARTVİNLİ SİYASETÇİLER Reyhan Meral

ARTVİNLİ SİYASETÇİLER Reyhan Meral "Siyasetçi, CHP'den Beyoğlu Belediyesi Meclis Üyesi"

Bu haber 9369 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Reyhan Meral, Kars Arpaçay’lı bir annenin 8 çocuğunun 7. si olarak dünyaya geldi. Babası eski adı Cilavuz olan Susuz’da Köy Enstitüsünden Öğretmen Okuluna dönüştürülmüş okulda Marangoz Atölyesinde Şef olarak çalışmış. Bundan dolayı ailesiyle birlikte Susuz ilçesine yerleşmiş. Bu vesileyle orada doğup büyüdü. 

Reyhan Meral gençlik yıllarını Kars ve İzmir arasında mekik dokuyarak geçirdi. Liseyi bitirdiğinde iki abisi siyasi sebeplerle hapiste olduğu için çalışmak için İzmir’e gitti. Bir süre sonra da evlenip İstanbul’a geldi. 
Meral, sadece iş hayatında yer almakla kalmayıp çeşitli dernek ve STK’larda da üye statüsünde ve yönetim kademelerinde görev aldı. Bunlardan birkaçı: Köy Enstitülerini Araştırma ve Eğitimi Geliştirme Derneği, Hayata Sarıl Derneği, Şefkat-Der, Yusufeli Barhal Köy Derneği, Ka-Der…

 Meral şimdilerde ise hali hazırda Siyaset Üstü Düşünce Derneği Genel Sekreterliği görevini sürdürüyor. Süreç reyhan Meral'i Süreç doğal olarak  Belediye Meclisine taşıdı. Meral Beyoğlu Belediyesi'nde Meclis üyesi olarak görev yapıyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

30 AĞUSTOS ZAFER
TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1