ARTVİNLİ YÖNETİCİLER Atıf Kesim

ARTVİNLİ YÖNETİCİLER Atıf Kesim "Arhavi Ticaret Odası Başkanı"

Bu haber 26376 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Arhavi Ticaret Odası Başkanı Atıf Kesim Artvin Arhavi'de Dünyaya Geldi. Arhavi Ticaret Odası Seçimlerinde Başkan Seçilerek Göreve Başladı.  

Arhavi TSO’da yapılan organ seçimleri öncesi Meclis üyeliğine seçilemeyen Atıf Kesim 2 gruptan Serkan Ergin’in istifa etmesi ardından yeniden Oda Meclis üyeliğine girdi.  Meclis üyeleri Atıf Kesim, Turgut Ataselim, Fikret Özgür, Osman Özdemir, Bahri Kurdoğlu, İsmail Günbeyaz, Şenol Numanoğlu, Bülent Özbayrak, Hüseyin Gürkan ve Hüsnü Doğan Hatinoğlu sandık başına giderek Oda Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ile Disiplin kurulu üyeleri ve TOBB delegelerini seçtiler.

Oda yönetimi şu isimlerden oluştu: Atıf Kesim (Başkan) , Turgut Ataselim (üye), Fikret Özgür (üye), Osman Özdemir (üye) ve Bahri Kurdoğlu (üye). Oda Meclisi de İsmail Günbeyaz, Şenol Numanoğlu, Bülent Özbayrak, Hüseyin Gürkan ve Hüsnü Doğan Hatinoğlu’ndan oluştu. 

Seçimlerin sona ermesi ardından kısa bir açıklama yapan Atıf Kesim tüm üyelere ayrı ayrı teşekkür ederek yeni dönemde de çalışmalara kaldıkları yerden devam edeceklerini, “seçimler öncesi üyelere ne vaat ettiysek hepsinin takipçisi olacaklarını ve hayata geçireceklerini” söyledi.

Atıf Kesim: “Bundan sonra sen-ben yok, Arhavi için biz varız anlayışı ile önümüzdeki sorunları bir bir aşarak İlçe ekonomisini daha üst noktalara taşma çalışmamız devam edecektir.  Bu sonucun İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, tekrar teşekkür ediyorum” dileklerinde bulundu. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1