GİRİŞİMCİ KADINLAR Hatice Nur Ersöz “Artvinli Tv. Gen.Yay.Yön, Artvin Engelliler Derneği Başkanı”

GİRİŞİMCİ KADINLAR Hatice Nur Ersöz “Artvinli Tv. Gen.Yay.Yön, Artvin Engelliler Derneği Başkanı”

Bu haber 28971 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

İyilik Meleği Artvin’i Eko Turizmine Kazandıracak.

Artvin'in İyilik Meleği Hatice Nur Ersöz S.S Artvin Kadın Girişimciler Turizm Geliştirme Kooperatifi öncülüğünce başlattıkları "kültürel köy projesi" ni hayata geçirmek amacıyla girişimci kadınlarla kolları sıvadı. Kooperatif Başkanı Hatice Nur Ersöz konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ersöz açıklamada şu ifadelere değindi;

"S.S Artvin Kadın Girişimciler Turizm Geliştirme Ve İşletme kooperatifi yıllara dayanan porojesi yakında da Beşpare eko kültürel köy   projesi hayata geçiyor. Merkez köylerimizde olan varlık köyü, Vezir köy, Seyitler köyü, Ahlat köyü ve Salkımı Köyü olarak Kırsal kalkınma hamlesini Artvin kadınları olarak sorumluluğumuz alarak Turizm kenti Artvinde köylerimizi ilk kez eko Turizme kazandıracağız. Kırsal kalkınmayı ekolojik tarım ve üretimle festivaller başkenti Artvin de beşare yayla şenliğinde kültür sanatı ve geleneksel yaşam alışkanlığımızla projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz.  Beşpare yayla Şenliği 10-11-12 Haziran’da gerçekleşecek şimdiden davetlisiniz bu nedenle tatil programınızı Artvin için yapınız.

Biz büyük düşünen yüreği ve ufku büyük olan üretici Artvin kadınları el ele verdik memleketimizi kalkındırmak ve göç veren ilden göç alan ile dönüştürmek için çok çalışmamız lazım".

Artvin’imizin insan kaynağı ekonomik imkanları sınırlı

"Kooperatif başkanı olarak ömrümü memleketime değer yaratmak için çabalıyorum ancak bazen imkânsızlık yoksunluk nedeniyle çabam sınırlı kalıyor.Sosyal medya aracılığıyla il dışında yaşayan doyduğu yerde doğduğu Ata topraklarına yatırım yapmak isteyen iş adamlarımıza seslenmek istiyorum. Artık doğduğunuz yere Artvin kadınlarının çabalarına ses verin destek olun lütfen. Biz sizlerle Artvin’iz. Bizler için   Artvin’den başka gidecek memleketimiz yok .Artvin’de doğa bizlere bu kadar cömert davranırken niye sahip çıkılmadığını sorgulanmasını istiyorum.  Artvin’e memleketimize bu topraklara sorumluluk taşıyan herkese vicdan muhasebesi yapmasını istiyorum.

Bizler projelerimiz için öncelikle varlık köyünde köy tüzel kişiliğine ait yıllar önce terkedilmiş birleştirilmiş 70 yıllık köy okulunun tadilatı için yaklaşık 750 bin TL gerekli.  Ya da bu okulun tadilatını üstlenecek   ayni yardımda bulunacak iş insanlarına ihtiyacımız var."

"Haziran ayında organize edeceğimiz Beşpare eko köy yayla şenliği için acil tadilat yapılması gerekiyor. Kooperatif olarak bu nedenle   yardım kampanyasıyla destek olmanızı istiyorum. Bir tuğlada siz koyun. Artvin’in kurulması için yoğun çaba içerisinde olduğumuz ilk ekolojik köyünde bu çorbada tuzunuz olsun. Okul projesi hazırdır sadece kaynak ihtiyacımız vardır. Artvin dostları Çabalarımız sonuçsuz bırakmayın Artvinliyim diyen Artvin dostlarına, desteklerinizi Artvin girişimci kadınları olarak bekliyoruz. Tüm dostlarımıza memleket kokan yeşil Artvin’den kucak dolusu sevgiler."

S.S ARTVİN KADIN GİRİŞİMLER TURİZM GELİŞTİRME VE İŞLETME KOOPERATİFİ

ARTVİN MERKEZ ZİRAAT BANKASI HESAP NUMARASI

İBAN: TR 38 0001 0001 4863 9018 5350 01

İrtibat tel: Hatice Nur Ersöz

Kooperatif başkanı Tel: 05372287070

Mail: hnurersoz_08@hotmail.com
 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1